22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

İstanbul Park'ta dev ekran rekoru kırıldı

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 14. ayağı olan Türkiye Grand Prix'inde yaşanan başarı ve ilklerden biri de 'dev ekran' sunumlarında gerçekleşti. Formula 1 tarihinin en büyük dev ekran organizasyonu, Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yaptığı F1 yarışlarında yaşandı.

Türkiye Grand Prix'ine kadar en fazla 10 noktada kurulmuş olan dev ekranlar, İstanbul Park'da 12 ayrı noktada ve toplamda 416 metrekare olarak bir rekorla gerçekleşti.

Yarışları seyretmek için İstanbul Park'a gelen yaklaşık 110 bin izleyiciye oturdukları yerden yarışın tümünü seyretme imkanı veren dev ekranlar, sektörün önde gelen firmalarından ve birçok büyük organizasyona imza atmış olan Erişim Elektronik tarafından gerçekleştirildi.

Erişim Elektronik, çeşitli açılış, parti kongresi, konser gibi organizasyonların yanı sıra; NATO zirvesi, İslam Ülkeleri Konferansı, Şampiyonlar Ligi Finali gibi bir çok uluslararası etkinlikte de dev ekran sunumu gerçekleştirdi. Genel Müdür Yunus Göçer, yaptığı açıklamada, "Bu müthiş organizasyondaki başarısından sonra Erişim Elektronik, Avrupa'nın diğer büyük organizasyonları için de Türk firması olarak Avrupa kapılarını aralamış oldu" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2005 Cuma 16:42:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?