22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

İzmir'de eşzamanlı fuhuş operasyonu

İzmir'de, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, fuhuş yapıldığı iddiasıyla farklı semtlerde belirlenen 10'u aşkın eve, eşzamanlı operasyon düzenledi. Fuhşa teşvik edildikleri ileri sürülen yabancı uyruklu kadınların da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, uzun süredir devam eden takibin sonucunda, fuhşa teşvik edildikleri öne sürülen Rus, Moldova ve Ukrayna uyruklu kadınların bulunduğu 10'u aşkın ev adresini belirledi. 

Mahkemeden alınan iznin ardından, tespit edilen adreslere, sabaha karşı eş zamanlı operasyon düzenlendi. Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin yanı sıra Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı 40'a yakın ekibin katıldığı operasyonda, yabancı uyruklu kadınların ve “fuhşa aracılık” suçundan poliste kayıtları bulunan kişilerin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Emniyet yetkilileri, gözaltına alınan kişilerin sorgularının sürdüğünü ve ifadeleri doğrultusunda yeni adreslere de operasyonların düzenlenebileceğini bildirdi.


a.a
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2007 Perşembe 15:42:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?