16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

İzmir'de kıskanç koca dehşeti

Kıskançlık krizine giren koca, tezgáhtara soru soran 7 yıllık eşini, "Cilveli konuşuyorsun" diyerek çocuklarının gözü önünde bıçakla delik deşik edip öldürdü.

İZMİR’de elektrik teknisyeni Fatih Aguş (31), eşi Sevim (24), 6 yaşındaki kızı ve 5 yaşındaki oğlu ile birlikte İnciraltı’ndaki bir alışveriş merkezine gitti. Alışveriş sırasında Sevim Aguş, yanından geçen tezgáhtara soru sordu. Eşinin bir erkekle konuştuğunu görünce sinirlenen Fatih Aguş, "Çevrendekilerle cilveli konuşuyorsun" diyerek tartışma çıkardı. Diğer müşterilerin gözleri önünde hakaret ettiği eşini ve çocuklarını alan Fatih Aguş dışarıya çıktı.

Anlatmaya çalıştı

Otoparka geldikleri sırada Fatih Aguş üzerindeki bıçağı çıkararak, sadece soru sorduğunu anlatmaya çalışan eşi Sevim Aguş’u çocuklarının ve onlarca müşterinin gözleri önünde 12 yerinden bıçakladı. Kanlar içinde yere yığılan ve Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Sevim Aguş, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri, Fatih Aguş’u gözaltına aldı. İfadesinde eşini suçlayan Fatih Aguş’un, "Çevresindekilerle cilveli konuşuyordu. Kendisini uyardığımda ’Bana yakışmıyorsun’ diyerek benden ayrı yürümeye başladı. Ben de sinirlendim, sonrasında da bu olay gerçekleşti" dediği belirtildi. Fatih Aguş’un, geçen yıl da yine aynı alışveriş merkezinde, bir erkeğin baktığı gerekçesiyle eşini otoparkta yine onlarca kişinin gözleri önünde dövdüğü kaydedildi.

ÇOCUKLARI ORTADA KALDI

7 yıl önce görkemli bir düğünle evlenen Fatih-Sevim Aguş çifti, iki çocuk sahibiydi.
Hürriyet / DHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2007 Perşembe 02:44:42
Güncelleme :9 Ağustos 2007 Perşembe 08:08:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alew ozseymen IP: 88.246.170.xxx Tarih : 15.08.2007 15:16:10
kocasını tahrıkk ettıgı ıcınn sewım agusu daa suclu buldumm kımseye benım yanıma yakısmıyosun denmez....