16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

İzmir'de trafik kazası: 1 ölü, 13 yaralı

İzmir'in Konak İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, ilk belirlemelere göre 13 kişi de yaralandı.

Ali Serke (41) yönetimindeki 35 DBF 20 plakalı servis minibüsünün, saat 23.00 sıralarında, Buca İlçesindeki bir tekstil firmasından aldığı işçileri evlerine bırakmak üzere hareket halinde iken Samsun Caddesinde freni patladı.

Minibüs, önce Yaşar Şimsek'in kullandığı 35 VZ 702 plakalı belediye otobüsüne, daha sonra da park halindeki bir otomobile çarptı. Araç, Samsun Caddesiyle Gazi Caddesinin kesiştiği Çobançeşme Meydanında, iki katlı binanın altında bulunan bir unlu mamuller dükkanına çarparak, durabildi.

Kazada, sürücü Ali Serke, şoför mahallinde sıkıştı, araçtaki işçilerden 12'si yaralandı. Yaralılar, çevreden yetişenler vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Yaralılar, ambulanslarla İzmir'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Servis aracında sıkışan sürücü Ali Serke, AKS-110 ekibinin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonucu kurtarıldı. Ayağında kırık olduğu öğrenilen Serke, Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan Serap Akyol (25) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
A.A.
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2007 Perşembe 10:23:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?