28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Jokeyden ata Zidane kafası

Dünya Kupası'nda rakip oyuncu Materazzi'ye attığı kafayla olay yaratan Fransızların dünyaca ünlü futbolcusu Zinedine Zidane, başkalarına da kötü örnek olmaya başladı. 

İngiltere'nin Stratford kentinde pazar günü yapılan at yarışları öncesinde "City Affair" adlı atını dizginlerinden tutup çekmeye başlayan jokey Paul O'Neill, birden atın direnişiyle karşılaştı.

O'Neill atın bu direnişi karşısında birden sendeledi ve yaptığı ters bir hareketle dizini incitti. Acı içinde kalan ve çok sinirlenen jokey, başında kask olduğu halde atına kafa attı.Ancak "City Affair" adlı yarış atı İtalyan futbolcu Materazzi gibi devrilmedi, sadece biraz geri gitti.Yarışı yayımlayan kameraların görüntülediği olay sonrasında, jokey özür dilemek zorunda kaldı.

 O'Neill, "Atı başlangıç noktasına getirmek için 5 dakika uğraştım. Beni itti ve ayağım incindi. Atımı çok seviyorum ve tüm halktan özür diliyorum" dedi. O'Neill'in bu özürü işe yaramadı ve hakkında soruşturma açılmasını engelleyemedi. At Yarışları Kurumu da, öfkeli seyisin disiplin kuruluna gönderildiğini açıkladı.
Sabah
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2006 Çarşamba 05:31:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?