19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Kabotaj Bayramı'nda savaş!

Kabotaj savaşı!

Zonguldak'ın Kozlu beldesinde ilk kez gerçekleştirilen Kabotaj Bayramı kutlamalarında yarışmacılar arasında kavga çıktı. Polis ekiplerinin güçlükle önlediği kavganın küfür etme nedeniyle çıktığı ileri sürüldü.

Kozlu beldesi Balıkçı Barınağı'nda bu yıl birincisi gerçekleştirilen Kabotaj Bayramı etkinliklerinde kavga çıktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinliklerde konuşmaların ardından yarışmalara geçildi. Kutlamalarının ilk yarışması olan yüzme yarışı esnasında diğer dallarda yarışacak olan guruplar arasında küfür etme iddiası nedeniyle kavga i çıktı. Yarışmacı grupların dakikalar süren kavgasının polis yatıştırmakta güçlük çekti.

Birkaç kez yatıştırılan kavganın tekrar tekrar hararetlenmesi polisleri de sinirlendi. Kavgaya müdahale eden polisler, ellerin deki copla yerlere vurarak, olayların büyümesini engellemeye çalıştı. Uzun süren sözlü sataşmaların ardından olaylara karışan Tolga isimli bir kişi, gözaltına alındı. Olayların durulmasının ardından yarışmalar devam etti.

Kürek çekme, motor yarışı, ördek yakalama, halat çekme, yağlı direkten bayrak yakalama, yarışmalarında renkli ve zevkli görüntüler yaşandı.

 

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 12:34:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?