22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Kaçağı, dikiz aynası gösterdi

Otomobiliye yayaya çarpıp öldüren sürücü kaçtı. Olay yerinde düşen dikiz aynasının seri numarasından belirlenen sürücü, önce "Köpeğe çarptım" dedi, delilleri görünce itiraf etmek zorunda kaldı.


ÜMRANİYE’de Zülfikar Saruyar’a (48) çarpan otomobil kaçtı. 2 çocuk babası Saruyar, yaşamını yitirdi. Jandarma ekipleri, çarpan otomobilin sağ dikiz aynasını olay yerinde buldu. Kia marka araca ait olduğu tespit edilen dikiz aynasının seri numarasını araştıran ekip, otomobilin Ersan Gedik’e ait olduğunu belirledi. Tamircileri araştıran ekip, kazanın ardından sabaha karşı Kayışdağı’nda bir Kia servisine sağ dikiz aynası olmayan, ön farı kırık, sağ tamponu ve sağ çamurluğu hasarlı bir otomobilin geldiğini belirledi.


Servise girip çıkmış

Otomobili servise bırakmak isteyen kişi fikrini değiştirip gitmişti ama servis elemanları otomobilin plakasını almıştı. Dikiz aynasındaki seri numarası üzerinden yapılan araştırmada belirlenen Ersan Gedik ismi, plaka sorgulamasında da çıktı. Gözaltına alınan Ersan Gedik’in işyerinin önünde kazaya karışan otomobil de bulundu. Sorgusunda bir köpeğe çarptığını söyleyen Gedik, dikiz aynasında Saruyar’a ait kan ve doku örneklerinin bulunduğunun belirtilmesi üzerine suçunu itiraf etti. Ersan Gedik tutuklandı.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2007 Cuma 07:55:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?