22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Kadın memur VAHŞİCE ÖLDÜRÜLDÜ

İZMİR'in Şirinyer Semti'ndeki Taşıtlar Vergi Dairesi'nde memur olan Fatma Kandemir, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, yalnız yaşadığı evinde dövülüp, göğsünden bıçaklandıktan sonra elleri arkadan bağlanıp boğularak öldürüldü.

Kandemir'in cesedi, 2 gün işe gitmemesi üzerine çalışma arkadaşlarının polisi aramasıyla bulundu.

Olay bugün saat 10.00 sıralarında ortaya çıktı. Geçen pazartesi günü saat 16.00 sıralarında rahatsız olduğunu söyleyerek Şirinyer Taşıtlar Vergi Dairesi'ndeki görev yerinden ayrılan Fatma Kandemir, dün işe gelmedi.

Kandemir'in bugün de işe gelmemesi, ev ve cep telefonuna cevap vermemesi üzerine 353 Sokak, 82 numaradaki Özlenen Apartmanı'na giden çalışma arkadaşları, üçüncü kattaki evinin kapısının da açılmaması üzerine polisten yardım istedi. Polis ekiplerinin gözetiminde çilingirin açtığı daireye giren çalışma arkadaşları, Fatma Kandemir'in salondaki cansız bedeniyle karşılaştı.

İŞKENCE GÖRMÜŞ

Polis ekipleri, karşılaştıkları manzara karşısında sinir krizi geçiren vergi dairesi çalışanlarını daireden uzaklaştırdıktan sonra inceleme ve araştırma yaptı. Yapılan incelemede, Kandemir'in kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce dövüldükten sonra göğsünden iki kez bıçaklandığı, ellerinin telefon kablosuyla arkadan bağlanıp iple boğularak öldürüldüğü belirlendi. Dairenin salon bölümünde yerde yatar konumda cesedi bulunan Fatma Kandemir'in 11 yıl önce eşinden boşandığı ve 18 yaşında da bir oğlunun bulunduğu, ancak tek başına yaşadığı öğrenildi.

YATAK ODASI DAĞITILMIŞ

Evdeki incelemeler sırasında Fatma Kandemir'in öldürülmesinin ardından yatak odasındaki eşyalarının dağıtıldığı ve çekmecelerindeki eşyaların ise yerlere saçıldığı belirlendi. Masa üzerindeki para ve cep telefonu alınmayan Kandemir'in evinden çalınan ziynet eşyası olup olmadığının ise yapılacak araştırmayla ortaya çıkacağı bildirildi.

KATİL ZANLISI TANIDIK MI?

Yatak odasındaki dağınıklığın cinayete hırsızlık süsü vermek amacıyla yapıldığı ihtimali üzerinde duran polis, kapıda da zorlama izine raslamadı. Kandemir'in tanıdığı kişi ya da kişilerce öldürüldüğü ihtimaline yönelik olarak yakınlarını ve arkadaş çevresi de mercek altına alındı. Komşularının, evine çok sayıda arkadaşının gelip gittiğini öne sürdüğü Fatma Kandemir'in cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ARKADAŞLARI BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

İki gün haber alamadıkları Fatma Kandemir'in öldürüldüğünü öğrenen mesai arkadaşları eve akın etti. Cinayetle ilgili bilgi almaya çalışan Kandemir'in meslektaşları, gözyaşlarına boğuldu.


Hürriyet
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2007 Çarşamba 14:46:59
Güncelleme :10 Ocak 2007 Çarşamba 14:50:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?