29
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Kampüste kavga: 2 yaralı

Akdeniz Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada 6 öğrenci yaralanırken, 9 öğrenci de gözaltına alındı.


Kavgaya müdahale eden çevik kuvvet ekipleri, kampüs içerisinde geniş güvenlik tedbirleri aldı. Öğrencilerin taşlı, sopalı, satırlı kavgasında 6 öğrenci yaralanarak Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olaylara karıştıkları gerekçesiyle 9 öğrenci de polis tarafından gözaltına alındı.
Gerginliğin devam ettiği üniversite kampüsünde yaklaşık 50 kişilik öğrenci grubu, "Kahrolsun PKK" , "Ne Mutlu Türküm Diyene" sloganları atarak yürüyüş yaptı. Gergin ortamdan etkilenen bazı öğrencilerin ise kaldıkları yurttan ayrıldıkları görüldü.
Akdeniz Üniversitesi'nde önceki gün yaşanan kavganın ardından bugün akşam saatlerinde bir grup sol görüşlü öğrencinin yurdu basarak bir öğrenciyi dövdüğü ve olayların bu sebeple çıktığı ileri sürüldü.

 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2008 Pazar 20:04:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakem IP: 78.166.106.xxx Tarih : 7.04.2008 10:52:22

Ülkücüler artık iyice kudurdular mecliste sokalarda okullarda her yerde bunun cesareti poli ve askerden aldıkları güçtür.Sıkıştıklarında istiklal marşını okurlar,tekbir getirirler,yada o ölmez bu bölünmez,ne mutlu bilmem ne,sen türk olduğundan mutlusun,başkasıda kürt oldğu için bir başkası çerkez olduğu için vs.işleri güçleri hep slogan asker ölür,polis ölür ülkücler iş başında hemen tezgah açarlar,başkalarının çocuğunun kanı,kefeni üzerinde bir takım oyun oynarlar,sonra sloganlarhazır,tabi bütün bunları polise askere güvenerek, polis askerin arkasına geçip nara atmaya başlarlar.Bunun adına kahramanlık vatanseverlik diyorlar,sonrada bu duygular milli çete işine kadar gidiyor ve her birisi çete şefi olup ortya çıkıyor.Oyun içinde oyun inanmayın