22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Kanlı bıçağı ağaca saplayıp kaçtı

Samsun'da kavga ettiği 2 genci bıçakla ağır yaralayan zanlı, olay yerinden kaçarken öfkesinden kanlı ekmek bıçağını ağaca sapladı. Kavgada kendisi de keserle kafasından yaralanan zanlı ile birlikte 3 kişi gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre olay, Kılıçdede Mahallesi Mert Parkı'nda saat 17.15 sıralarında meydana geldi. Mert Plajı inşaatında çalıştığı öğrenilen Mehmet T. (30) ve Samsun Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde çalışan akrabası Mehmet C. (31) ile plaja yüzmeye gelen Abdullah K. arasında küfürleşme yüzünden kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine Abdullah K., bıçakla Mehmet T. ve Mehmet C.'yi ağır yaraladı. Olay yerinden kaçan Abdullah K., öfkesinden hırsını alamayarak suçta kullandığı kanlı ekmek bıçağını yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulunan Doğu Park kenarındaki ağaca sapladı. Kanlı bıçak, polis tarafından ağaçta saplı olarak bulunarak el konuldu. Kafasından keserle yaralanan Abdullah K., Özel Atasam Hastanesi'ne, kalbinin üzerinden bıçaklanan Mehmet C., Samsun Devlet Hastanesi'ne sırtından ve karnından bıçaklanan Mehmet T. ise Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Mehmet C. ile Mehmet T.'nin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.


Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, olayla ilgili olarak Abdullah K. ile birlikte Eray S. ve Uğur A.'yı da yakalayarak gözaltına aldı. Soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2007 Çarşamba 23:32:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?