28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Kapkaççı turisti hastanelik etti

Adana'da Singapurlu bir turist, görüntü çekerken darp edilerek kamerası gasp edildi. Gaspçının saldırısından üzerindeki alarm cihazını çalarak kurtulan turist hastaneye kaldırıldı. 

Edinilen bilgiye göre, Leongchima Lawrence (27) isimli Singapurlu turist, kaldığı otelden çıkarak şehir merkezini gezmeye başladı. Sabancı Merkez Camii'ne gelen Lawrence, elindeki kamerasıyla caminin görüntüsünü çekmeye başladı. Bu sırada yanına gelen bir kişi, elindeki kamerasını almak istedi. Kamerasını vermemek için direnen turiste tekme ve yumruk atan gaspçı, turistin cebinden çıkardığı alarm cihazı çaldırdığı sırada kamerayı alarak kaçtı. 

Sol omzundan yaralanan ve pantolonu yırtılan turist, caminin yanında bulunan Adana Arkoloji Müzesi'ne sığındı. Müze görevlileri tarafından çay ikram edilen turiste ağrı kesici hap verildi. Daha sonra polis ekiplerine teslim edilen Singapurlu turist, polis merkezine çağrılan ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı turist, yapılan ilk müdahaleden sonra aynı hastanenin ortopedi servisinde tedavi altına alındı. 

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
İha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2006 Çarşamba 18:40:13
Güncelleme :22 Kasım 2006 Çarşamba 18:46:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?