22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Kara haber Gaziantep'i yasa boğdu

Siirt-Şirvan karayoluna PKK tarafından döşenen mayının askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu Astsubay Mustafa Kömürcü'nün şehit olduğu haberi, memleketi Gaziantep'in İslahiye ilçesini yasa boğdu. Oğlunun şehit olduğu haberini alan anne, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. 

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yaşayan Kömürcü ailesine çocuklarının şehit olduğu haberi bu sabah ulaştı. Siirt-Şirvan karayoluna döşenen mayının patlatılması sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mustafa Kömürcü'nün (28) annesi Fatma Kömürcü, haber üzerine fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Fatma Kömürcü'ye sakinleştirici iğne yapıldı. 

Evli ve 2 çocuk babası olan Mustafa Kömürcü'nün 40 gün önce yıllık izne geldiğini belirten ağabeyi Mehmet Kömürcü, 2 gün önce de telefonla görüştüklerini söyledi. Kardeşi Mustafa'nın hasta olan annesinin durumunu öğrenmek için telefon açtığını ifade eden Mehmet Kömürcü, kardeşinin şehit olduğuna inanamadığını belirtti. 

Astsubay Mustafa Kömürcü'nün cenazesinin Siirt'te düzenlenen törenden sonra İslahiye'ye getirileceği ve burada düzenlenecek törenle toprağa verileceği öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2007 Cuma 18:55:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?