16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Kardeşlerini öldürüp bahçeye gömdüler

Anneleri ayda 150 YTL emekli maaşı alıyordu. 3 kardeş annelerinin aldığı emekli maaşı yüzünden birbirine girdi. Sonunda bakın neler oldu?

Giresun'un Çanakçı ilçesinde annelerinin 3 ayda bir aldığı 150 YTL için tartıştığı iddia edilen 3 kardeşten biri, çıkan kavgada öldü.
Alınan bilgiye göre, ilçenin Saray köyünde, geçen cuma günü O.G, D.G ve Ç.G arasında kavga çıktı. Kardeşler arasındaki kavganın annelerinin 3 ayda bir aldığı 150 YTL yaşlılık maaşı yüzünden çıktığı iddia edildi. 

Kavganın büyümesi üzerine, anneleriyle birlikte yaşayan O.G ve D.G'nin en küçük kardeşleri Ç.G'yi önce darp edip, sonra boğarak öldürdüğü ve daha sonra ise cesedi bir fındık bahçesine gömdüğü ileri sürüldü. Komşuların ihbarı üzerine, güvenlik güçleri, dün C.G'nin cesedinin gömüldüğü yerde arama yaptı. 

Yapılan aramada Ç.G'nin cesedi bulunurken, O.G ve D.G kardeşler gece Görele ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin Çanakçı İlçe Jandarma Komutanlığında sorgulanmalarının devam ettiği bildirildi
AA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2007 Pazar 16:27:04
Güncelleme :3 Haziran 2007 Pazar 16:28:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?