22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Katil zanlısını cep telefonu ele verdi

SAMSUN'un Tekkeköy İlçesi'ndeki derede 2 gün önce cesedi bulunan 60 yaşındaki Ayhan T.'nin katil zanlısı 41 yaşındaki Mustafa T., olay yerinde düşürdüğü cep telefonundan yola çıkılarak yakalandı. Mustafa T., “Ayhan akrabam olur. Kendisi eşimi sürekli rahatsız ediyordu. Bu yüzden onu öldürdüm” diyerek suçunu itiraf etti.

Pınar Mahallesi'nden geçen Pınar Deresi'nde geçen cuma günü bir erkek cesedi gören vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler sudan çıkardıkları cesedin bir süre önce ailesi tarafından kayıp bildirisi yapılan memur emeklisi Ayhan T.'ye ait olduğunu tespit etti. Yapılan ilk otopsi sonucunda kravatla boğularak öldürüldüğü saptanan Ayhan T.'nin katil zanlısını bulmak için polis geniş çaplı soruşturma başlattı. Cesedin bulunduğu derede ve çevrede araştırma yapan ekipler, bir cep telefonu buldu. Cep telefonu numarasından yola çıkan polis, ilçe merkezinde lokanta işleten Mustafa T.yi gözaltına aldı. 

Yapılan sorgulama sonucunda Mustafa T., cinayeti kendisinin işlediğini kabul ederek, “Ayhan akrabam olur. Kendisi eşime sürekli sözlü tacizde bulunuyormuş. Eşim bunu bana anlatınca, olay akşamı kendisini arayarak buluştuk. Eşimi rahat bırakmasını söyledim. Bana küfür edince boğuşmaya başladık. Bu sırada kravatını sıktım. Bir süre sonra hareketsiz bir şekilde yere yığıldı. Ben de cesedi yoldan sürükleyerek dereye attım. Sonra evime gittim. Telefonumu boğuşma sırasında düşürmüşüm” dedi. 

Katil zanlısı Mustafa T'nin sorgulaması devam ediyor.


Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2007 Pazar 16:43:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?