15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Katille ilk temas telefonda kuruldu

BURSA'da, önceki gün evinde 3 aylık kızının yanında 29 bıçak darbesiyle öldürülen 19 yaşındaki Leyla Göral'ın katil zanlısı belirlendi. Jandarma, kimliğini tespit ettiği ve telefonla temas kurduğu zanlıyı teslim olmaya ikna etmeye çalışıyor.


Bursa'nın Görükle Beldesi'nde oturan Leyla Göral, geçen yıl uzun süredir arkadaşlık yaptığı pide fırınında ustalık yapan 22 yaşındaki Barış Göral'la evlendi. Çift, 3 ay önce dünyaya gelen kızlarına ‘Dilara’ adını verdi. Bebeğine bakmak için çalışmayan Leyla Güral, sebze ve meyve almak için Görükle'de kurulan pazaryerine giderken, kızını ise aynı apartmanın karşı dairesinde oturan eltisi Mehtap Göral'a bıraktı. Pazar dönüşü çocuğunu alıp evine gelen Leyla Göral, kızının yanında bıçaklanarak öldürüldü. Olay, iftar yapmak için evine gelen Barış Göral'ın, eşinin oturma odasındaki cesedini görmesiyle ortaya çıktı. Haber verilmesi sonucu parmak izi alan jandarma, evdeki bilgisayara ise el koydu.


Cinayetin aydınlanması için özel ekip kuran İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Leyla Göral'ın eşi Barış ve aynı apartmanda oturan kayınbiraderi Serdar Göral'ı gözaltına aldı. Tüm ihtimalleri değerlendiren jandarma, sonunda katil zanlısının kimliğini tespit etti. Telefonla temas kurdukları ve Bursa dışında belirtilen zanlıyı teslim olması için iknaya çalışan jandarma, gözaltına aldığı Barış ve Serdar Göral'ı serbest bıraktı. Jandarma, zanlının kimliği ile ilgili bilgi vermedi.


Bu arada yapılan otopside cinsel organı dahil vücudunda 29 bıçak darbesi tespit edilen Leyla Göral, memleketi Yozgat'ın Saraykent İlçesi'nde toprağa verilecek.

Milliyet / DHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2007 Pazar 19:50:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?