17
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Kayıp milyoner ortaya çıktı

Talihlinin Kayseri doğumlu bir işadamı olduğu ve hep aynı numaraları oynadığı belirlendi. Hatırlanacağı üzere baha önce bir vatandaş, talihlinin kendisi olduğunu ancak kuponun yıkandığı için okunamadığını iddia etmişti.

Milli Piyango Genel Müdürü Recep Biçer, 266. haftaya ait Süper Loto çekilişinde 21 milyon 763 bin 311 lira tutarındaki büyük ikramiyeyi kazanan talihlinin dün akşam itibariyle gelerek biletini ibraz ettiğini, talihlinin ikramiyesinin de bugün itibariyle hesabına yatırıldığını bildirdi.

O VATANDAŞIN İDDİASI ÇÜRÜDÜ

"Biletim pantolunun cebinde yıkandı, tüm rakamlar silindi" diyerek Milli Piyango Genel Müdürlüğü'ne başvuran ve parasını isteyen vatandaşın yalanı da ortaya çıkmış oldu.

İDDİA SAHİBİ AVUKAT BİLE TUTMUŞTU

İkramiyenin kendisine çıktığını iddia eden İzmirli vatandaş bir avukat tutarak mahkemeye bile başvurmuştu. Öyle ki iddia sahibinin avukatı bile müvekkilinin durumunu anlatırken şu ifadeleri kullanmıştı:

''Psikolojisinde ciddi bir sıkıntı var. Bir taraftan hukuki süreci değerlendirirken diğer taraftan da bunu kontrol etmeye çalışıyoruz. Talihli neredeyse kahretmiş bir noktada, 'bu neden benim başıma geldi' deme noktasında. Ama kendisini hem iyiye hem kötüye hazırlamaya çalışıyoruz.''

...
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2012 Çarşamba 16:18:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?