16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Kayseri'de aile içi kavga dehşeti

KAYSERİ'de, evdeki tartışma sırasında cinnet geçiren 33 yaşındaki İskender Bozkurt, 4 kayınbiraderini tabanca ve av tüfeğiyle vurarak öldürüp, 2 çocuğunu alıp alt kattaki komşusuna kaçan eşi Ülfiye Bozkurt'u ağır yaraladı. İskender Bozkurt, tekrar döndüğü evinde tabancayı şakağına dayayıp ateşledi. Hastaneye kaldırılan İskender Bozkurt'un koma halinin sürdüğü bildirildi.


Olay, bugün saat 15.00 sıralarında, Tınaztepe Mahallesi'ndeki Özemek Apartmanı'nda meydana geldi. Organize Sanayi Bölgesi'nde demir doğramacılık yapan İskender Bozkurt, sabah işe gitmeden önce, bir süredir geçinemediği eşi Ülfiye Bozkurt'la geçen hafta yaptıkları oğullarının sünnet düğününde yaşanan bazı sorunlarla ilgili yine tartıştı. İşe giden İskender Bozkurt, öğlen saatlerinde kayınbiraderlerinin evde olduğunu öğrenice, 38 SN 656 plakalı BMW marka otomobiliyle Özemek Apartmanı 3'üncü kattaki evine geldi. İskender Bozkurt ile eşi Ülfiye Bozkurt'un kardeşleri Salih, Eyüp, Şaban ve Murat Ulaş arasında başlayan konuşma, kısa sürede tartışmaya dönüştü. Bozkurt, tartışmanın büyümesi ve kayınbiraderlerinin “Kardeşimizden boşanacaksın” deyip üzerine yürümeleriyle sinirlendi. İskender Bozkurt, oturma odasının kapısını kilitledikten sonra önce belinden çıkarttığı tabancayla ardından da odada bulunan av tüfeğiyle kayınbiraderlerine art arda ateş etti. Salih, Eyüp, Şaban ve Murat Ulaş olay yerinde yaşamını yitirdi.

SIĞINDIĞI KOMŞUSUNDA VURDU

Silah seslerini duyar duymaz korkuya kapılan Ülfiye Bozkurt ise kızı ve oğlunu alıp alt kattaki komşularına sığındı. İskender Bozkurt, kapıyı açıp eşini bulamayınca alt kata indi ve buruda bulduğu Ülfiye Bozkurt'u da çocuklarının gözü önünde tabancayla vurup ağır yaraladı. İskender Bozkurt, tekrar kendi evine çıktıktan sonra tabancayı şakağına dayayıp ateşledi.

Komşularının ihbarıyla apartmana gelen jardarma ekipleri, kapıyı kırarak girdikleri evde önce Ulaş kardeşlerin cesediyle karşılaştı. Daha sonra İskender Bozkurt'u ve alt kattaki dairede Ülfiye Bozkurt'un ağır yaralı olduğu belirlenince ambulanslar çağırıldı. Bozkurt çiftinin çocuklarının ise şoka girdiği görüldü.

Ağır yaralı Bozkurt çifti, önce Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne oradan da Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. 4 kayınbiraderini öldürüp, eşini ağır yaralayan İskender Bozkurt'un sağlık durumunun çok ağır olduğu ve kurtulmasının mucize olduğu bildirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, çiftin 2 çocuğu yakınlarına teslim edildi.
Hürriyet / DHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2007 Perşembe 17:59:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?