15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Kazanın sırrı çözülemedi

İnanoğlu çiftinin aracının çarpması sonucu hayatını kaybeden Nazife Epik, Hüseyincan ve Cihan ismindeki iki oğluyla birlikte memleketi Gümüşhane’de bir yaylada son kez fotoğraf çektirmişti.

SEZER İnanoğlu’nun, eşi Meral İnanoğlu’nun kullandığı aracın altında kalarak can veren, üç çocuk annesi Nazife Epik’e, "Ben çarpmadım. Otomobili karım kullanıyordu" dediği öğrenildi. Olaya şahit olan bir polis memuru, ifadesinde, Sezer İnanoğlu’nun ağır yaralanan Epik’in başına gelerek, panik halinde bu sözleri söylediğini aktardı.

İnanoğlu çiftinin kazadan sonra olay yerinden kaçarak, kan kaybından ölmesine neden olduğu Nazife Epik’in ise o gün iş aramak için evden ayrıldığı ortaya çıktı. Cenazesi Gümüşhane’de toprağa verilen Epik’in birkaç aydır işsiz olduğunu anlatan yeğeni Selvi Uzan, "Temizlik işleri yaparak hayat mücadelesi veren biriydi. Üç çocuğunun kimseye muhtaç olmasını istemiyordu" dedi. Epik’in eşi Ali Epik ile ablası Suna Çolak da karakolda verdikleri ifadede, kazayı gerçekleştiren kişilerden şikayetçi olduklarını söyledi.

Epik’in kaza raporunun henüz hazırlanmadığı, Meral İnanoğlu’nun ise kayıtlara "firari" olarak geçtiği öğrenildi. Görgü şahitlerinin ifadeleri doğrultusunda kazayı yapan 34 KNR 56 plakalı otomobilin aranmasına ilişkin bilgiler Emniyet Genel Müdürlüğü aracılığıyla il emniyet müdürlüklerine bildirildi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2007 Pazar 07:43:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?