22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Kazmalı kurtarma eziyeti

Tekirdağ'ın Çekezköy ilçesinde meydana gelen kazanın ardından otomobilin içinde sıkışan iki kişiyi kurtarma çalışması tam bir ezieyete dönüştü.

Ellerindeki kazmalarla kapıyı açmaya çalışan ve sürekli otomobili sallayan vatandaşlar dakikalarca otomobiklin içinde acı içinde kıvranan iki ayaralıya ecel terleri döktürdü. Olay yerine gelen kurtarma ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden güçlükle kurtarılan muhittin Kılıçaslan ve Müslüm Yıldırım daha sonra ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı.
vatan
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2007 Pazartesi 16:19:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
msoner IP: 81.213.200.xxx Tarih : 10.07.2007 05:08:43
kurtarma eziyetiymiş ne istiyorsunuz baska.orada değil dakikalar,saniyeler hatta saliseler çok önemli.İki can kıvranıyor orada millette seyircimi kalsın acı çekmelerine.Taş kalplimi onlar.adamlar ellerinden geldikleri gibi birşeyler yapmaya belki başarabilirlerse hayat kurtarmaya çalışıyor.Allah razı olsun o kazmalı kürekli abiden.,insanmış enazından.Buarada görevli vedahi kendini yetkili sanan işçi kardeşlerimiz birazdaha bilinçli olsalar milletin ellerine kazma kürek almalarına gerek olmazdı.saygılarımla