19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Kediler cesedin başından ayrılmadı

Kastamonu'nun Merkez İsmail Mahallesi'nde bir kişinin donarak hayatını kaybettiği iddia edildi. Evinin önünde ölü olarak bulunan yaşlı adamı, beslediği kediler ceset kaldırılıncaya kadar yalnız bırakmadı.

Edinilen bilgiye göre, Merkez İsmail Mahallesi İzmitli Sokak'ta oturan Şükrü Namdar(79), evindeki su donunca su doldurmak için gece saatlerinde dışarı çıktı. Geri geldiğinde evinin kapısını açamayan Şükrü Namdar dışarıda kaldı. Yaşlı adam sabah erken saatlerde komşusu Kenan Akbaş tarafından yerde yatarken bulundu.

Olay yerine gelen polis ve sağlık görevlileri yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde ve ceset üzerinde inceleme yapan görevliler Şükrü Namdar'ın kalp krizinden ya da donarak ölmüş olabileceğini belirttiler. Bu sırada yaşlı adamın evde beslediği kedilerin ceset etrafında dolaşması dikkat çekti. Tek başına yaşayan Namdar'ın, evinde yaklaşık 30 kedi beslediği öğrenildi. Kediler, elinden ekmek yediği Namdar'ı, ceseti evin önünden kaldırılıncaya kadar yalnız bırakmadı.

Şükrü Namdar'ın kesin ölüm sebebinin anlaşılması için cesedi otopsi yapılmak üzere Dr. Münif İslamoğlu Kastamonu Devlet Hastanesi'ne götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2008 Salı 16:14:51
Güncelleme :26 Şubat 2008 Salı 18:45:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?