18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Kenthaber ses getirdi

Kenthaber'in gündeme taşıdığı ve bir insanlık ayıbı olan drama devlet el attı. İzmit'te, prefabrikten çıkarıldıktan sonra sığındıkları banyo kabininde yaşam mücadelesi veren 6 kişilik aileye, devlet sahip çıktı.

Kocaeli Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu yetkilileri, iki odalı banyo kabininde yaşam mücadelesi veren Zeybel ailesini ziyaret etti. Yetkililer, ailenin barındığı kabinde inceleme yaptı.

Sosyal Hizmetler Uzmanı Yunus Dursun, aile reisi Mehmet Zeybel'den bilgi alırken, sokakta zor şartlar altında yaşamaya çalışan ailenin ilk olarak kurumun Bekirpaşa Beldesi'nde bulunan sığınma evine yerleştirileceğini söyledi. Dursun, ailenin öncelikli olarak temel ihtiyaçlarının karşılanacağını, daha sonra ise gerekli yardımların yapılacağını belirtti.

Mehmet Zeybel ve eşi Serpil Zeybel, çocukları Ebru, Gözde, Esra ve Özge ise bir süreliğine de olsa sığınma evinde kalacakları için mutlu olduklarını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2005 Pazartesi 16:30:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bekir PEKER IP: 85.98.65.xxx Tarih : 14.11.2005 18:46:44
kim bu konuya el uzatmış ise teşekürlerim iletirim,herkes bilsinki halen halal süt emem hayırlı aile çocukların oldığını anlasınlar,yine bu kuruma sonsuz derecede hürmetlerimi iletirim.