19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Kılık-kıyafet yönetmeliği değişiyor

Emniyet Genel Müdürlüğü kılık - kıyafet yönetmeliğinin değiştirilmesi için hazırlıklar sürüyor. Yönetmelik değiştirilirse her rütbedeki personelin sakal ve bıyıkları kesilecek. İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, bıyıklarını kesecek mi?

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah bıyıklarını kesiyor mu?
Emniyet Genel Müdürlüğü kılık kıyafet yönetmeliğini değiştiriyor. Yeni yönetmeliğe göre emniyet görevlileri sivil olsalar dahi bıyık bırakamayacak. Üstelik bu durum üst düzey polis müdürleri için de geçerli. Peki pala bıyıklarıyla sert bir görüntü veren İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'a yıllardır kimsenin kestiremediği bıyıkları bu yönetmelik kestirebilecek mi? Cerrah Müdür'ün ağzında bir türlü ' gerekirse bıyıklarımı keserim' dediğini duymasakta biz bilgisayar yardımıyla Cerrah müdürün bıyıklarını kestik.Bakın ortaya ne çıktı.

TGRT
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2006 Cuma 00:30:06
Güncelleme :4 Ağustos 2006 Cuma 06:24:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zarbo IP: 88.226.64.xxx Tarih : 4.08.2006 03:03:06
basımızda bulunan değerli müdürlerimiz, polisin bıyığı ile sakalıyla uğrasıcağına polisin askerlik konusunu, çalışma şartlarını gündeme getirse daha iyi olmaz mı ? ayda 1 veya 2 polisimiz intihar ediyor yazık çok yazık.........