15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Kilise derneğine saldırı

Samsun'da, faaliyet gösteren Agope Kilise Derneği'ne taşlı saldırıda bulunuldu. Derneğin camları kırıldı, tabelası boyandı.

Edinilen bilgiye göre, Atakent beldesinde 2 katlı bir binada faaliyet gösteren Agope Kilisesi Derneği'nin camları, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce, taşlarla kırıldı. Derneği yol kenarında bulunan tabelası da siyah boya ile boyandı.

Kilise dernek sorumlusu Mehmet Orhan Pıçakçılar, saldırıyı kınadıklarını belirterek, "Bu Türkiye'ye verilen bir zarardır. Yapılan bu saldırıyla Türkiye'yi dünya basını ve kamuoyuna kötü göstermektir. Bizim derneğimizin üyelerinin çoğunluğu Türk vatandaşıdır. Bunu yapan insanlar aslında kendi ülkülerine yani ülkemize zarar vermektedirler" dedi.

Emniyet yetkilileri ise olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattıklarını açıkladı.


aa
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2007 Pazar 12:47:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali yılmaz IP: 85.106.183.xxx Tarih : 28.01.2007 14:23:14
İşte yine ülkemizi karıstırmaya calısan vatan hainleri yine cemaatinin coğunlugu Türk olan hristiyan vatandaslarımızın derneğine kilisesine saldırıda bulunmuslar dernek sorumlusunun dedigi gibi bu akılsız saldırganlar o tasları Türkiyemize attıklarının farkında değiller.Türk milletinin tarihini okusun o cahiller ve şamanizmin(HAKASLAR,ALTAYLAR,YAKUTLAR),budizmin(Buryatlar ve bir kısım kazaklar ),yahudiligin(HAZARLAR ki tarihteki tek yahudi imparatorlugunu kuran atalarımız Hazar Türk yahudileridir),Hristiyanlığın(KaramanTürkleri ve günümüz anadolu türklüğü)tarafından yüzlerce yıldır yasandığını ve Türk milleti tarafından da daha binlerce yıl yasanacağını bilsinler.Bu bir provakasyondur Türk Milli kimligimiz dinlerden ve mezheplerden üstündür.Türk ister yahudi ister hristiyan ister musluman olsun farketmez ne olursa olsun basta TÜRK oldugunu unutmasın yeter.gecmis olsun diyorum kilise cematine Tanrı Türkiyemizi korusun