20
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

'Kısa kesmece' yarışması

Telefonda kısa konuşmayı anlatan reklamlarıyla dikkat çeken Vodafone, gösterilen ilgi üzerine ''Kısa Kesmece Yarışması'' düzenliyor
Vodafone'un web sitesinde başlattığı “Kısa Kesmece Yarışması” ile yaratıcılığına güvenen herkesi kendi diyaloglarını yaratmaya davet ediliyor.


En çok oyu alan ilk 10 senaryonun sahibine Vodafone 225 cep telefonu hediye edilirken, ilk 3’e giren senaryolar www.vodafone.com.tr ve www.youppo.com adreslerinde yayınlanacak.


Yarışmaya katılmak isteyenlerin www.vodafone.com.tr adresine girmeleri yeterli. Web sitesinde sunulan çizgi karakter ve arka plan seçeneklerini diledikleri gibi şekillendirme şansına sahip olan yarışmacılar, kurguladıkları Vodafone diyaloglarını da balonların içine yazıyorlar.


Sanal ortamdaki Vodafone senaryolarının yaratıcıları, isterlerse filmlerini arkadaşlarına gönderebiliyor ya da arkadaşlarını kendi filmlerini yaratmaya davet edebiliyorlar.


“Kısa Kesmece Yarışması” 16 Nisan 2008 tarihine kadar devam edecek. Büyük küçük herkesin beğenisini kazanan ve siyasetten ekonomiye, magazinden spora pek çok karikatür ve espriye de konu olan Vodafone’un Konuşturan Seçenek reklâm senaryoları, “Kısa Kesmece Yarışması” ile birlikte çeşitlenmeye ve yaygınlaşmaya devam edecek.


Şu ana kadar katılımcıların eklediği senaryolardan bazıları:


-Bush öldü

-Nihayet!


-Evlilik yıldönümümüz ne zaman

-Bin dokuz yüz


-Köpekbalığı avlayacağım anne

-Büyük olmasın


-Nasılsın

-İyiyim

-Senden boşanıyorum

-Olabilir

Cnntürk
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2008 Cumartesi 02:06:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?