22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Kıskandığı için öldürmüş

İZMİR'in Çiğli İlçesi'nde, lise öğrencisi 15 yaşındaki Duygu Filizöz'ün, babasına ait mobilya mağazasında hunharca öldürülmesindeki sır perdesini, olay yerinde bulunan suç aleti bıçak çözdü. Bıçağın, mağazaya yüz metre ilerideki bir pide salonuna ait olduğu, zanlının da olay günü işyerine gelmeyen 18 yaşındaki garson Veysel Malkoç olduğu saptandı. Polisin titiz takibi sonucu yakalanıp gözaltına alınan Malkoç, çok kıskandığı Filizöz'ün bir sevgilisinin bulunduğunu, ondan ayrılması yönünde konuşmak için mağazaya gittiğini, aralarında çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti.

Dün, saat 11.00 sıralarında, Anadolu Caddesi, 878 numaradaki Filiz Mobilya Mağazası'nda meydana gelen olayda, Çiğli Naime Tömek Ticaret Meslek Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi Duygu Filizöz, sabah saatlerinde babası Hüseyin Filizöz'le birlikte sahibi oldukları mobilya mağazasına gelmişti. Birlikte teşhir amaçlı ürünleri dışarıya çıkartan Duygu Filizöz, babasının belediyedeki işleri için yanından ayrıldıktan sonra yalnız kaldı. Müşteri beklemeye başlayan Duygu Filizöz, içeriye giren bir gençle yaşadığı tartışmanın ardından bıçaklı saldırıya uğramıştı. Saldırgan tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaralanan genç kız, daha sonra kanlar içinde bir süre yürüdükten sonra mağazanın önüne çıkmış, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında kaldırıma yığılmıştı. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından yakındaki Çiğli Tıp Merkezi'ne kaldırılan Duygu Filizöz, doktorlarının çabalarına rağmen kurtarılamamıştı. Vücudunun 6 yerinden bıçaklanarak öldürülen Duygu Filizöz'ün cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenip otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılmıştı.

SUÇ ALETİ BIÇAK PİDECİ'YE AİT
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Filizöz'ün öldürüldüğü mobilyacıda, zanlının bıraktığı suç aleti ekmek bıçağını buldu. Çevrede araştırma yapan polis, bıçağın, mobilya mağazasının 100 metre ilerisindeki Mina Pide ve Kebap Salonu'na ait olabileceğini düşündü. Pide ve Kebap Salonu'nun sahipleri de söz konusu bıçağın kendilerine ait olduğunu söyledi. Ayrıca aynı yerde garsonluk yapan Veysel Malkoç'ın da olay günü işyerine gelmediği belirlendi. Takip başlatan polis, Malkoç'u kısa sürede Çiğli İlçesi'ndeki evinde yakaladı. Gözaltına alınan ve sağ elinin parmaklarında bıçak kesikleri görülen Malkoç'un evinde kanlı elbiseleri de bulundu.

SUÇUNU KABUL ETTİ
Cinayetin zanlısı Veysel Malkoç, polisteki sorgusunda suçunu itiraf etti. Pide ve Kebap Salonu'nda iki hafta önce işe başladığını söyleyen Malkoç, ilgi duyduğu Filizöz'le mesajlaştıklarını ancak bir sevgilisinin bulunduğunu, ondan ayrılması için konuşmak amaçlı mağazaya gittiğini söyledi. Çok kıskandığı Filizöz'le tartışmaya başladıklarını anlatan Malkoç, yanında taşıdığı bıçakla saldırdıktan sonra kaçarak izini kaybettirdiğini söyledi. Pişman olmadığını söyleyen Malkoç'un, işlemlerinin ardından adliyeye sevkedileceği bildirildi.

DHA/İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2007 Cumartesi 15:02:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fırat seven IP: 88.241.166.xxx Tarih : 29.07.2007 20:08:21
bunu yapan insan olamaz