22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Kıyıya ceset vurdu!

DÜZCE’de, Hasanlar Barajı’nda kıyıya vuran naylon torbanın içinden, tabancayla öldürüldükten sonra, ayaklarına taş bağlanarak suya atılan bir ceset çıktı. Cesedin 1 hafta önce kaybolan 46 yaşındaki Hikmet Kurnaz’a ait olduğu belirlendi.

Düzce merkeze bağlı Yahyalar Köyü’nde yaşayan 3 babası Hikmet Kurnaz, bir hafta önce gece yarısı, ‘Hatırlı misafirim geldi’ diyerek bir şişe viskiyle çıktığı evine bir daha geri dönmedi. Kurnaz ailesi, jandarma ve polise kayıp ihbarında bulundu. Yapılan tüm aramalara rağmen Hikmet Kurnaz’ın izine rastlanılmadı.

Dün akşam saatlerinde su seviyesinin düştüğü Hasanlar Barajı’nda olta ile balık tutan vatandaşlar, kıyıya vuran bir naylon torba gördü. Torbanın içinde ceset olduğunu fark eden vatandaşlar jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarmanın açtığı torbanın içinden erkek cesedi çıktı. Hikmet Kurnaz’a ait olduğu belirlenen cesedin, tabancayla öldürüldükten sonra ayaklarına bağlanan büyük bir taş ile baraja atıldığı anlaşıldı.

Daha önce 7 yıl cezaevinde yattığı belirtilen Kurnaz’ın cesedi, incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, cinayetin ‘mafya hesaplaşması’ sonucu işlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duran jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Milliyet internet
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2007 Pazar 14:06:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?