22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Komutanlık personelinden ilan...

Kara Kuvvetleri Komutanlığı personeli, Hakkari'de şehit olan 12 asker için bir gazeteye vefat ilanı verdi.

"Kara Kuvvetleri Komutanlığı Personeli" adına verilen ilanda, şehit olan askerlerin fotoğraflarına yer verilerek, "21 Ekim 2007 günü şehit olmuşlardır. Silah arkadaşlarımızı kaybetmiş olmanın üzüntüsü içindeyiz. Merhumlara Tanrı'dan rahmet, yüce milletimize, kederli ailelerine ve silah arkadaşlarımıza başsağlığı dileriz" denildi.

Bu arada, ulusal gazeteler de Hakkari'de 12 askerin şehit edildiği, 16 askerin yaralandığı saldırıya geniş yer vererek, olayı manşetlerinden duyurdular. Bazı gazetelerin ilk sayfalarındaki konuya ilişkin haberleri siyah fon üzerine kullandıkları görüldü.

Öte yandan, Boğaziçi Köprüsü'nde Türk Bayrağı açarak yolu trafiğe kapatan 6 kişi, Hakkari'de askeri birliğe teröristlerce düzenlenen saldırı ile terörü protesto etti.

Beşiktaş'tan Üsküdar yönüne geçmek üzere 34 JM 418 plakalı otomobilleriyle Boğaziçi Köprüsü'ne giren 6 kişi, durdurdukları araçtan inerek Türk Bayrağı açtı. Yolu trafiğe kapatan bu kişiler, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" ve "Kahrolsun PKK" şeklinde sloganlar attı.

Grup, olay yerine gelen polisin uyarısıyla araçlarına binerek köprüden ayrıldı.

AA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2007 Pazartesi 10:15:56
Güncelleme :22 Ekim 2007 Pazartesi 12:26:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?