22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Köpek ölen sahibini yedi

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde olarak yaşayan 47 yaşındaki Alman Matthıas Bernhard Lohr, alkol komasına girince öldü. Alman erkek turistin, ‘Penilopi' ismindeki 3 aylık köpeği aç kalınca sahibinin cesedini parçaladı. Büyük bölümü parçalanan ve kokan ceset 1 hafta sonra ölen adamın eşi 43 yaşındaki Doris Lohr tarafından bulundu. 

Alanya'nın Avsallar Beldesi'ndeki olay dün akşam ortaya çıktı. 2 çocuk sahibi Matthıas Bernhard ve Doris Lohr çifti yaklaşık 3 ay önce ev alarak Avsallar Beldesi'ne yerleşti. Mide rahatsızlığı bulunan ve sürekli alkol alan Matthıas ile eşi Doris arasında tartışmalar başladı. Eşinin aşırı alkol almasına sinirlenen Doris Lohr, ayrılma kararı aldığını söyleyerek 18 Şubat'ta Alanya'yı terk edip Almanya'ya döndü. Bu sırada, ‘Penilopi' ismindeki Terrier cinsi köpeğiyle evde tek başına kalan ve içki içmeye devam eden Matthıas, iddiaya göre 19 Şubat'ta alkol komasına girerek öldü. 

Almanya'da 1 hafta kaldıktan sonra telefonlarına yanıt vermeyen eşi Matthıas'ı merak eden Doris, Alanya'ya döndü. Dün gece Avsallar'daki evlerine gelen Alman kadın, eşinin büyük bölümü parçalanmış ve kokmuş cesediyle karşılaştı. Olay jandarma ekiplerine haber verildi. Ekipler, salondaki koltuğun üzerinde parçalanmış haldeki cesedi ölüm nedeninin anlaşılması amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Yapılan otopside, Alman Matthıas'ın alkol komasından öldüğü, cesedinin aç kalan köpeği tarafından parçalandığı anlaşıldı. Alman adamın, baş, boyun ve göğsünün büyük bir kısmının köpek tarafından yendiği belirlendi.
Milliyet
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2007 Salı 08:56:15
Güncelleme :27 Şubat 2007 Salı 08:58:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
escan IP: 85.105.123.xxx Tarih : 27.02.2007 12:05:00
Anlayanlar için burada çok ibret var ama nerede öyle anlama kabiliyeti olan insanlar.