22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Korkunç kazanın dehşet anları

ÇAĞLAYAN'da 1 kişinin ölümü, 12 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kamyon dehşeti, caddede bulunan bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Kameraya yansıyan görüntülerde yokuş aşağı inen kamyonun önünde bulunan otomobilin sürücüsü sağa dönüş yaparak mutlak bir ölümden kurtuluyor. Ancak yine kamera görüntülerine göre içindeki öğrencilerle ilerleyen okul servisi 13 saniye gerisinden gelen kamyonun altında kalıyor. Saat 16.36'yı gösterirken, okul servisinin kameranın bulunduğu noktadan geçtiği görülüyor. Ardından diğer otomobiller ilerliyor. Trafik yoğun, zaman zaman da sıkışıklık yaşanıyor. Servisin kamerada görünmesinden sadece 13 saniye sonra hafriyat kamyonu giriyor görüntüye. Bu dakikada kontrolden çıktığı anlaşılan kamyonun hemen önünde bulunan bir otomobilin sürücüsünün sinyalini de kullanarak sağa döndüğü ve böylece olası bir ölümden kurtulduğu görülüyor. Ama diğer otomobillerde bulunanlar onun kadar şanslı olmuyor. Ölüm kamyonu yokuşta önüne gelen otomobili hurdaya çevrip yoluna devam ediyor.

Giderek hızlanan kamyon sonunda 13 saniye önünde ilerleyen öğrenci minibüsünü yakalıyor ve onu da ezip geçiyor. Caddedeki insanlar sanki birkaç dakika önce patlayan bir bombanın şaşkınlık ve paniğini yaşıyor. Korkunç kazanın bilançosu ise hurdaya dönen araçlardan yükselen yardım çığlıkları bittikten, yaralılar ambulanslarla hastanelere taşındıktan sonra ortaya çıkıyor; 1 ölü aralarında çocukların da bulunduğu 12 yaralı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hürriyet / DHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2007 Cumartesi 19:52:32
Güncelleme :3 Kasım 2007 Cumartesi 20:09:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?