19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Korkunç tecavüz itirafı

Şırnak'ta 6 kız çocuğuna taciz ettiği gerekçesiyle aranan şahıs yakalanırken, bu şahsın daha önce de 2 kız çocuğunu öldürdüğü belirlendi.

Son 1 hafta içerisinde K.B, B.Y, S.O, E.O, R.Y ve Ç.Y isimli 6 kız çocuğunun taciz edilmesi üzerine harekete geçen Şırnak Emniyet Müdürlüğü Asayiş şube Müdürlüğü ekipleri, çocukların verdikleri ifadeler doğrultusunda eşkali belirlenen şahsın yakalanması için 5 kişilik özel ekip oluşturdu.

Ekip yaptığı yoğun çalışmalar sonucunda, 6 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunan A.B'yi (21) Şırnak kent merkezinde yakaladı.

A.B. polisteki sorgusunda, “13 Aralık 1999'da Şırnak kent merkezinde 13 yaşındaki E.Y'ye tecavüz girişiminde bulunduğunu, kızın karşı koyması üzerine E.Y'nin kafasını kuma gömüp, cinsel organına hortum sokarak öldürdüğünü” itiraf etti. Olayın görgü tanıkları da E.Y'yi öldürenin A.B. olduğunu tespit etti.

A.B sorgusunda ayrıca, “19 Ekim 2006 günü Nur Mahallesi'nde 13 yaşındaki S.E'yi, tecavüz ettikten sonra kafasını taşla ezerek öldürdüğünü” anlattı.

Vatandaşların A.B'ye tepki gösterebileceği ihtimali üzerine polis sorgunun ardından polis kıyafeti giydirip yoğun güvenlik önlemi altında Şırnak Adliye binasına getirdi. Savcılıktaki ifadesinin ardından A.B, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.
aa
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2006 Cuma 11:39:22
Güncelleme :24 Kasım 2006 Cuma 11:51:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan arica IP: 81.214.226.xxx Tarih : 24.11.2006 14:01:42
öncelikle kolay gelsin öle insanları direk yargılama yapmadan direkmen idam etmeleri lazım ya ama doğru ya burası türkiye dimi lanet olsun ya Gaspcılar tinerciler ortalıkla dolaşıyorlar ama türkiyede bunlara ceza yok nereye gidiyoruz ilerlemek lazım ama geriliyoruz Abdullah öcalan öldürmeleri gerekirken yetiriyorlar içiriyorlar besliyorlar nedense korkumu bu bilmiyoruz ama gidişimiz gidiş değil öle insanların ALLAH belasını versin başka demiyorum