16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Küçük çocuğa silahlı bıçaklı işkence

Adana'da, 10 yaşındaki çocuk, annesinin beraber yaşadığı kişi tarafından karnından tabancayla vücudunun çeşitli yerlerinde ise bıçakla yaralanmış halde sokağa terk edilmiş olarak bulundu.

Denizli Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan ve sürekli olarak şiddet gördüğü belirtilen M.U. (10), annesi F.U'nun birlikte yaşadığı Tayfur adlı kişinin saldırısına maruz kaldı. Gördüğü şiddet sonrası vücudu kanlar içinde kalan M.U, sokağa terk edildi.

Vatandaşlar tarafından fark edilen M.U, ambulansla kaldırıldığı Adana Numune Hastanesinde tedavi altına alındı. Doktorların ilk müdahalesinde M.U'nun karnından tabancayla ateş edilerek ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandığı belirlendi.

Vücudunda darp izleri de bulunan küçük çocuk, polis ekiplerine kendisini ailesinin yaraladığını söyledi. “Beni eve geri götürmeyin, daha çok döverler” diyen M.U, ilk müdahalenin ardından Adana Devlet Hastanesine sevk edildi.

Cerrahi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alınan M.U'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Daha önce de darp edilen M.U'nun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince tedavi edilmesinin sağlandığı ve sonrasında ailesine teslim edildiği öğrenildi.

Ekipler, ifadesine başvurmak üzere anne F.U'yu polis merkezine götürürken, beraber yaşadığı belirtilen kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

a.a
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2007 Salı 11:10:27
Güncelleme :13 Şubat 2007 Salı 11:10:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?