16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Kürşat Yılmaz hastaneye kaldırıldı

Tekirdağ F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan Kürşat Yılmaz, böbrek rahatsızlığı nedeniyle yoğun güvenlik önlemleri altında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak ultrasonu çekildi.

2005 yılında İstanbul Polisi tarafından yapılan operasyon sonrası ünlü manken Tuğba Özay’ın evinde yakalanarak gözaltına alınan ve daha sonra çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Tekirdağ F Tipi Cezaevine konulan Kürşat Yılmaz, böbrek ağrısı şikayeti ile sabah saatlerinde Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Üroloji Bölümüne getirildi.

Yaklaşık 5 saat süreyle hastanede kalan Kürşat Yılmaz’ın ultrasonu çekildi. Kürşat Yılmaz’ın hastanede bulunduğu süre içinde ise polis ve Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Ultrason sonucunun ardından doktorlar Kürşat Yılmaz’a ilaç tedavisi verdi ve kontrol için ilerleyen günlerde tekrar hastaneye çağırdı.

Hastanenin hükümlü bölümünde tutulan ve daha sonra çok sayıda Jandarmanın arasında cezaevine aracına bindirilen Kürşat Yılmaz’ın zayıfladığı ve ağrıları nedeniyle yürümekte güçlük çektiği gözlendi.

aa
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2007 Perşembe 16:36:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?