28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Kuzenini aşk tuzağına düşürdü

Adana’da Hüseyin Polatdemir adlı genç, biri kız 4 arkadaşıyla birlikte, 500 bin YTL fidye için, 19 yaşındaki böbrek hastası kuzeni Ahmet Geyik’i "aşk tuzağına düşürerek" kaçırdı. Polisin kurtardığı Ahmet Geyik, "Beni parmağımı kesmekle tehdit ettiler" dedi.

ADANA Polisi, savcılık izniyle hızlı bir dinleme ve takip sonucu, teyzesinin oğlu 21 yaşındaki Hüseyin Polatdemir ve 4 arkadaşı tarafından kaçırılan Ahmet Geyik’i 2 gün içinde kurtardı. Yaşadığı olayın şokunu üzerinden atamayan Ahmet Geyik, kendisini sık sık telefonla arayıp arkadaşlık teklifinde bulunan 18 yaşındaki Sevda Baban’ın tuzağına düştüğünü belirtti. Geyik, olayı şöyle anlattı:

TELEFONDAKİ BAYAN

"Bir bayan, beni cep telefonumdan sürekli arıyordu. İsminin Dilan olduğunu beni çok merak ettiğini söyleyerek buluşma teklif etti. Ben de kabul ettim, buluştuk. Birlikte yürürken yanımızda bir otomobil durdu. Bir kişi silahı kafama dayayarak beni otomobile bindirdi. Elimi bağlayıp, gözümü bantladılar. Babamdan 1 milyon YTL fidye isteyeceklerini söyleyip telefon numarasını aldılar. Ben de babamın bu kadar parası olmadığını söyledim. ’O zaman biz de 500 bin YTL isteriz’ dediler. İçlerinden birisi kova istedi. Serçe parmağımı kesip babama göndereceğini söyledi. Ben böbrek hastası olduğumu söyleyince kesmediler. Babama telefon açtırtıp ’Baba beni kurtar’ dedirttiler. 2 gün sonra eve birileri girdi. Polis olduklarını söyleyince rahatladım. Az daha parmağımı keseceklerdi. Öldürmelerinden korkuyordum."

Böbrek hastası genci fidye için aşk tuzağına düşüren Sevda Baban, evli sevgilisi 27 yaşındaki Tuna Çanlıkaş, 22 yaşındaki Onur Aygül, 25 yaşındaki Ramazan Aslan ile Hüseyin Polatdemir, Nöbetçi 1’inci Sulh Ceza Mahkemesi’nce "silahla adam kaçırma, alıkoyma, fidye isteme ve tehdit" suçlarından tutuklandı.

Size aşığım

Ramazan Aslan’ın sevgilisi Sevda Baban (üstte), yapılan plana göre Ahmet Geyik’i cep telefonundan her gün aradı ve kendisini bir arkadaşı aracılığıyla tanıdığını belirtip "aşık olduğunu" söyledi. Sonunda Ahmet Geyik, "telefondaki hayranıyla" tanışmak için Seyhan Nehri kıyısındaki Mimar Sinan Kültür Parkı yanında randevu verdi. buluşma yerinde de kaçırıldı.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2006 Cumartesi 04:05:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?