15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Liseli kıza, 25 bıçak darbesi

Şırnak'ta’ lise öğrencisi 16 yaşındaki Fatma Şimşek, okul çıkışında kimliği belirsiz bir kişi tarafından götürüldüğü inşaatta 25 bıçak darbesiyle öldürüldü. Tüyler ürperten cinayetin ardından polis, görgü tanıklarının ifadesine göre eşgalini belirlediği 25 yaşlarında bir kişiyi aramaya başladı. 

Şırnak Çok Programlı Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Fatma Şimşek, bugün saat 16.00 sıralarında Bahçelievler Mahallesi’ndeki evine gitmek üzere okuldan ayrıldı. Şimşek, ev yolu üzerinde bulunan Yırnak Emniyet Müdürlüğü’nü yaklaşık 300 metre geçtikten sonra, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından önü kesildi. Genç kızı sorla boş bir inşaata götüren kimliği belirsiz kişi burada 25 bıçak darbesiyle öldürdü. İnşaattan çığlık seslerini duyanların haber vermase üzarine olay yerine gelen polis, Fatma Şimşek’i kanlar içinde buldu. Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Şimşek’in ölmüş olduğu anlaşıldı. 

Polis, görgü tanıklarının ifadesine göre genç kızla en son olarak görülen 25 yaşlarında bir erkeği aramaya başladı. Yetkililer, bu kişinin eşgalinin belirlendiğini ve her yerde arandığını söyledi.
Milliyet internet
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2007 Çarşamba 18:12:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
OFLU FAHRI IP: 84.63.171.xxx Tarih : 15.02.2007 06:11:20
OKUMASI TAHI TÜYLER ÜRBEDEN OLAY BE KARDESIM O COCUGA O CANI SENMI VERMISTINDE HUNHARCA GERI ALMISSIN BU NEBICIM ZIHNIYET KATTARLIK INSANLIK TISI BU DEMEKTIRKI ÜLKEMIZDE KÜLDÜR DIN AHLAKININ NEKATAR YETERSIZLIGIDIR EGITIM EGITIM EGITIM... ALLAH ACILI AILSINE SABIRLAR VERSIN SAYGILAR