16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Mado'nun vârisi ölüme atladı

İstanbul Kadıköy’de oturan Özel Acıbadem İstek Vakfı Lisesi 2. sınıf öğrencisi M.O. (16) önceki gün 10. kattaki evinin penceresinden atlayarak intihar etti.

Mado dondurmalarının sahibi Mehmet Kanbur’un torunu olan genç, olay yerinde yaşamını yitirdi. İddialara göre intihar olayı şöyle gerçekleşti: Kadıköy’de oturan Crown kafelerinin sahibi İsmet O. ve Necla Gül O. çifti, iki kız çocuklarını da yanlarına alarak yemeğe çıktı. Ailesi ile gitmek istemeyen M.O. evde yalnız kaldı. Kız arkadaşına telefon açan M.O., ismi belirlenemeyen arkadaşıyla bir süre konuştu. İkili arasında tartışma çıktı. Telefonu kapatan M.O., evlerinin salon penceresinden atlayarak, intihar etti. 10. kattan beton zemine çakılan gencin cesedini gören güvenlik görevlisi, aileyi arayarak, durumu haber verdi. Olay yerine gelen anne ve baba, çocuklarının cesedini görünce sinir krizi geçirdi. Şoka giren aile oğullarının dengesini kaybederek düşmüş olabileceğini söyledi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Soruşturma başlatan polis, M.O’nun kız arkadaşı ile yaptığı telefon görüşmelerinin kayıtlarını incelemeye aldı. M.O. için dün Karacaahmet Mezarlığı’nda bir cenaze töreni düzenlendi. M.O., ailesi, dedesi Mehmet Kanbur ve okul arkadaşlarının katıldığı törenin ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Bülent ŞANLIKAN - akşam
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2007 Pazartesi 13:25:47
Güncelleme :5 Kasım 2007 Pazartesi 13:28:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?