15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Marmaris'te turiste dayak

Muğla'nın Marmaris ilçesinde akli dengesi bozuk bir kişinin sopayla darp ettiği İsviçreli turist Paul Erwin Freudemann, taburcu oldu.

Tedavi gördüğü hastanede yaşadıklarını anlatan Freudemann, olayda sol kolunun kırıldığını ve başından yaralandığını söyledi. Freudemann, ”Olay sırasında yardım istedim. Ancak bana kimse yardım etmedi. Beni en çok, çevredekilerin yardım etmek yerine seyretmesi üzdü. Böyle dengesiz ve saldırgan insanlar her ülkede var. Bunu bütün Marmaris'e mal etmek yanlış olur” dedi.

Yıllardır Rodos'ta yaşadığını belirten Freudemann, yaz aylarında tekrar Marmaris'e geleceğini, üzücü olaya rağmen Marmaris'i çok sevdiğini söyledi.

İsviçreli turisti tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Marmaris Belediye Başkan Vekili Zehra Yüzak da turiste çiçek vererek, yaşanan üzücü olay nedeniyle Marmarisliler adına özür diledi. Öte yandan, gözaltına alınan saldırgan M.D'nin (22) serbest bırakıldığı öğrenildi.

İsviçreli turist, dün sigarasını yakmak için kendisinden ateş isteyen, akli dengesi bozuk M.D tarafından sopayla darp edilmişti.


a.a
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2007 Perşembe 16:49:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?