19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Meclis'te yine yumruklar konuştu

Türk Parlamenterler Birliği (TPB) eski Başkanı Zeki Çeliker ile bugün Meclis’te TPB’nin yeni yöneticileri ile yumruk yumruğa kavga etti. Araya giren polisler kavgayı yatıştırdı, ancak doktor raporuyla birlikte karakola giden TPB Başkanvekili Samet Güldoğan, Çeliker’den şikayetçi oldu.

Edinilen bilgiye göre TPB eski Başkanı Zeki Çeliker, kongere süreci nedeniyle haklarında dava da açtığı TPB’nin yeni yönetiminden, Başkanvekili Samet Güldoğan ile TBMM ön bahçesinde saat 11.30 sıralarında karşılaştı.

Çeliker ve Güldoğan’ın bir anda yumruk yumruğa kavgaya tutuştuğu, B Blok önündeki kavgada Çeliker’in yumrukları nedeniyle Güldoğan’ın yere düştüğü öğrenildi. Ancak TBMM kampüsündeki polisler yetişip araya girerek küfürlü ve yumruklu kavgayı ayırdı. Güldoğan’ın daha sonra Kavaklıdere Polis Karakoluna giderek şikayette bulunduğu ve doktor raporu da aldığı bildirildi.

Bu arada olayın öğleden sonra da sürdüğü kaydedildi. TPB yönetimindeki Ertuğrul Mat, büyük kuliste Çeliker ile karşılaşınca, Güldoğan ile neden kavga ettiğini sordu. Çeliker bu kez de Mat’ı yumruklamaya başladı, ancak yine polisler araya girerek kavgayı ayırdı.

.
Yayın Tarihi : 13 Mart 2006 Pazartesi 17:09:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet taşçi IP: 85.104.149.xxx Tarih : 14.03.2006 08:51:54
Türk milleti artık butur manzaraları görmek ve yaşamak istemiyor.bunları yavaş yavaş imaş yenileyen TBMM den uzaklaştırmak lazım.bunların son kullanma tarihi geçmiştir.bunların bu yüzyıllara ayak uydurması zor gibi gözüküyor.selamlar