20
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Milyonerlere Türk defilesi

Erol Albayrak, Amsterdam'da açılan Milyonerler Fuarı'nda kreasyonuyla gövde gösterisi yaptı.


Ünlü modacı Erol Albayrak, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da açılan Milyonerler Fuarı'nda kreasyonuyla gövde gösterisi yaptı.
BU yıl 7'ncisi düzenlenen Milyonerler Fuarı'nın açılışına, Türkiye'nin ünlü moda tasarımcılarından Erol Albayrak'ın çalışmaları damgasını vurdu. Hollanda güzellik yarışması finaline kalan güzeller, Erol Albayrak'ın "İstanbul 2010" adıyla hazırladığı koleksiyonundan örnekler sundu. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen yarışmada Hollanda Güzeli seçilen ve ilkbaharda Fransa'da Dünya Güzellik Yarışması'nda bu ülkeyi temsil edecek olan Deniz Akkoyun da podyuma çıktı.


HEM GÖREV HEM ONUR
Modacı Erol Albayrak, tasarımcı olarak moda fuarları dışında ilk kez bir milyonerler fuarına aldığı davet üzerine katıldığını, gördüğü ilgiden büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Fuara katılmayı hem bir görev hem bir onur olarak kabul ettiğini belirten Albayrak, milyonerlere yönelik bu tür fuarlarda lüks kadın giyiminin de önemli bir yer tuttuğunu, bu nedenle modacı olarak katılmasının normal olduğunu ifade etti.


KRİZ ETKİLEMEDİ
Devam eden ekonomik krize aldırmadan her türlü lüksün sergilendiği fuarın açılışına, Hollandalı ünlü gösteri ustası Hans Klok da katıldı ve Amerikalı oyuncu Pamela Anderson'un da yer aldığı bir gösteri sundu. 15 Aralık tarihine kadar sürecek olan Milyonerler Fuarı'nda ev içi dekorasyondan giyime, otomobilden en lüks yatlara kadar doğrudan tüketime dönük çok pahalı ürünler sergileniyor.

 

.....
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2008 Cumartesi 23:18:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?