19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

MTA'da yönetim operasyonu

Madencilik haritaların bazı şirketlere satıldığı gerekçesiyle Emniyet güçlerinin “Kazı operasyonu başlattığı Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü’nde, Genel Müdür Yardımcısı Gürkan Tunay görevden alındı.

Resmi Gazete’de yer alan atama kararına göre, MTA Genel Müdür Yardımcısı Gürkan Tunay, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Öte yandan, Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine, Genel Müdür Yardımcılığı görevini halen yürütmekte olan Raşit İş atandı.

Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdürlüğü’nde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine de Hüseyin Karakaya tekrar atandı.

...
Yayın Tarihi : 7 Mart 2008 Cuma 11:10:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yilmaz IP: 91.67.35.xxx Tarih : 7.03.2008 14:44:32

utan utan ey yönetim ,madem ki bu namussuz hiyanet etti bunu nicin baska bir yere terfi ediyorsun,yani ödüllendirmek degilmi bunu baska yere atamak,birazda ordan yesin, hic yüzünüzde astar kalmadimi siz zaten Arapin tasimiyormusunuz ve takmiyormusunuz, bari yüzünüzü kapatinda diye bilelimki bunlarin yüzünde astar var.Size ne söylemek lazim anlasiliyor siz laftan anlamiyorsunuz,ama bizde müslümaniz ya dayak atmamak icin Allahtan korkuyoruz,Tüh be soyup kacip doyanlara yuh be memleketi satanlara,yuh be yalandan secdeye basini koyupta bu halki kandiranlara,Yuh yuh Yuh hepisine Yuh,bu memleketin bu hale gelmesine göz yuman Muhalefetlerede Yuh be Yuh. Saygilar,Temiz insanlara Sagilar bu topraklar icin canini feda edenlere. Yilmaz