22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Nehir Operasyonu'nda 13 tutuklama

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Milas'ta eş zamanlı olarak düzenlediği "Nehir" operasyonu kapsamında gözaltına alınan 14 zanlıdan 13'ü tutuklandı.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince eş zamanlı olarak düzenlenen ve "Nehir" adı verilen operasyon kapsamında Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Milas'ta "yaz sezonu öncesinde piyasaya uyuşturucu madde sürme" hazırlığında oldukları iddiası ile gözaltına alınan 14 zanlıdan 13'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. 

ESKİ HABER

Muğla merkez ile Marmaris, Bodrum ve Fethiye ilçelerinde uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen "Nehir" operasyonunda, 14 kişi gözaltına alındı. 

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, özellikle torbacı tabir edilen sokak satıcılarına karşı yaz sezonu öncesi operasyonlarını sıklaştırdı. Polis tarafından bu kapsamda Bodrum, Marmaris, Fethiye ve Muğla merkezde eş zamanlı operasyon düzenlendi. "Nehir" adı verilen operasyonda N.Y. (51), H.Y. (43), E.E. (30), Ö.D. (44), K.Ç. (49), E.E. (25), H.K. (32), F.H. (35), A.Y. (26), H.S. (44), M.A. (37), O.Y. 24), A.A. (17) ve M.F.M. (24) isimli şahıslar gözaltını alındı. Gözaltına alınan şahıslar ile birlikte uyuşturucu madde satın aldıkları tespit edilen 20 kişi hakkında da uyuşturucu madde kullanmaktan yasal işlem yapıldı. 

Şahısların üzerinde ve evlerinde yapılan aramada, sokak satıcılarının tabiri ile fişek tabir edilen paketler halinde toplam 2 kilo 940 gram esrar maddesi, esrar tartmada kullanılan hassas terazi, esrar sarımında kullanılan ve çarşaf tabir edilen sigara kağıdı, 53 kök Hint keneviri, 3 adet ustura ve esrarı satmak için kullanılan küçük tütün paketleri ele geçirildi. 

14 zanlı, yapılan sorgulamanın ardından Marmaris Adliyesi'ne sevk edildi.

İHA / A.A.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2007 Çarşamba 12:57:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?