29
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

O gece nasıl fırça yedim?

Türk Telekom Arena'nın açılışı töreninde yaptığı konuşma sonrası Galatarasaraylı taraftarların protestosuyla karşılaşan Eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, olaylı gecenin ardından Başbakan Erdoğan'la yaptığı konuşmayı anlattı.

Başbakan, AK Parti Milletvekili adayı olan Bayraktar'a o geceden sonra "Yanlış konuştun" diye çıkıştı.

Eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, milletvekili adayı Erdoğan Bayraktar Söz Sende'de Balçiçek İlter'in sorularını yanıtladı. Bayraktar, Galatasaray'ın yeni stadının açılışında yaşananları anlattı.

"Özhan Canaydın'ın karşımızda naif ve güçsüz duruşu dün gibi aklımda..." sözleriyle taraftarın tepkisini çeken Bayraktar, bu sözü söylemediğini açıkladı ve ekledi: "Mahsun" dedim. O kadar çok mücadele etti ki işin uzamasına üzülüyordu anlamında söyledim. O da mahsun ben de mahsun demek istedim. Beraber üzülüyorduk iş yürümüyor diye..."

STAD YANLIŞ MI ANLADI?

Seyirci psikolojisini çok bilmiyorum" itirafında bulunan Bayraktar, sözlerini şöyle sürdürdü: "Çok fazla futbolla ilgim yok, samimi olarak ifade ediyorum. Seyirci psikolojisini çok fazla bilmiyorum. Benden önceki konuşmacıya da çok aleyhte tezahürat oldu. Konuşmadı o, iki dakika konuştu bitirdi. Ama ben teknisyenim bir devlet memuruyum. Yaptığım her işi bir görev olarak kabul ediyorum. Yapılanları Galatasaray seyircisiyle paylaşmak istedim ve sesim duyulsun diye sesimi yükselttim. Bir de el hareketi yaptım, anlatabilmek için, o sert gelmiş olabilir. O tarz ve tavır sert gelmiştir. Tribünü idare etmek gerekirdi, o başka bir iş tabii. Konuşma metninde Canaydın'ı ve Galatasaray'ı onore etmek var tabii."

ERDOĞAN NE DEDİ?

Bayraktar, protesto sonrası Başbakan Erdoğan'la yaptığı konuşmayı ise şöyle aktardı: "Başbakan "Erdoğan sen orada yanlış yaptın, konuşmanın üslubu yanlıştı!" dedi. Tabii o benden çok daha tecrübeli. O siyasetçi. Ben teknisyenim. Yaşla olmuyor, tecrübeyle oluyor bu işler."

Milliyet
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2011 Perşembe 12:30:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?