16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Öğretmen öğretmeni öldürdü

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Darıca beldesindeki bir ilköğretim okulunda sözleşmeli olarak görev yapan bir öğretmen, meslektaşını öğrencilerin gözü önünde susturuculu tabancayla vurarak öldürdü.


Alınan bilgiye göre, olay Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki Süreyya Yalçın İlköğretim Okulu'nda saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Emekli öğretmen olan ancak okulda sözleşmeli olarak çalışmaya devam eden N.K. (50), husumetli olduğu ilköğretim öğretmeni Hüseyin Cebe (37) ile tenefüste koridorda karşılaştı. Olay saatinde okulda olmayan ve dışarıdan geldiği öğrenilen N.K. isimli öğretmen, yanında taşıdığı susturuculu tabancayla Hüseyin Cebe'nin kalbi, sırtı ve bacaklarına doğru 4 el ateş etti.


Öğrencileri ve bir öğretmen arkadaşının gözü önünde ağır yaralanan 7 yıllık öğretmen Hüseyin Cebe, ambulansla kaldırıldığı Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Zanlı öğretmen ise elindeki tabancayla öğrencileri de tehdit ederek okul kapısından kaçmayı başardı. Olayın ihbar edilmesinin ardından Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Polis, zanlı öğretmenin yakalanması için araştırma başlatırken, acı haberi alan meslektaşları ve öğrencileri de hastaneye akın etti.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2007 Pazartesi 20:33:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
derya deniz gelişken IP: 78.174.197.xxx Tarih : 29.08.2008 11:13:44

Bu habere çok üzüldüm gazeteyi okurtkan ben ağladım ve halam gazeteyi attı o necati kumaş öğretmenin öğle yapasını hiç beğenmedim ve bu habereçok üzüldüm saygılarımla...