19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Okul müdürünün aşk kaçamağı

22 ilkokul öğrencisini Bulgaristan'a festivale götüren evli okul müdürü, geziye sevgilisini katınca veliler isyan etti.

Ankara Ağa Ceylan İlköğretim Okulu'nun 22 öğrencisi Bulgaristan'da festivale gitti. Okul müdürü Ömer Şahin, "Öğrenci rehberini alacağız" diyerek otobüse güzergâh değiştirtip Gülnur A. adlı kadını araca bindirdi.

AYNI ODADA KALDI
Öğrenciler Bulgaristan'a varınca, her şey ortaya çıktı. Ömer Şahin, "eşim" dediği Gülnur A. ile el ele dolaşıp aynı odada kaldı. Geziden sonra öğrenciler gördüklerini anlatınca veliler ayağa kalktı.

İKİNCİ EŞ, METRES, SEVGİLİ
Veliler, çocuklarının psikolojisinin bozulduğunu ve "ikinci eş, metres, sevgili kimdir" gibi sorular sorduğunu söyledi. Müdür ise, "Eşimden boşanıp Gülnur Hanım'la evleneceğim" dedi. 

Öğrencilerini Bulgaristan'a folklor gösterisine götüren okul müdürü, "öğrenci rehberi" diye geziye kattığı sevgilisiyle kaçamak yaptı.

Folklor ekibini, Bulgaristan'da düzenlenen festivale götüren Ağa Ceylan İlköğretim Okulu, Müdür Ömer Şahin'in aşk kaçamağıyla çalkalanıyor. Öğrencilerin tanık olduğu aşk ilişkisini duyan veliler bir araya gelerek Ankara Valiliği'ne verilmek üzere dilekçe yazdı. Veliler, "Okul müdürünün gezideki davranışları nedeniyle çocuklarımızın psikolojileri bozuldu. 'İkinci eş, metres kimdir' gibi sorularla karşı karşıya kaldık" dedi.

YOLDAN ALDILAR
İddiaya göre, Ankara Ağa Ceylan İlköğretim Okulu, Bulgaristan'ın Montana şehrinde 8-14 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Kurtuluş Festivali'ne davet edildi. Okulun folklor ekibinde yer alan 21 kız ve bir erkek öğrenciye, Okul Müdürü Ömer Şahin, Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan, Öğretmen Ali Rıza Korkmaz ile bir bayan veli eşlik etti. Okul önünden hareket eden otobüs, kısa bir süre sonra durarak Gülnur A. adlı kadını yoldan aldı. Okul Müdürü Ömer Şahin, Gülnur A. adlı kadının Milli Eğitim Bakanlığı'ndan geldiğini ve öğrenci rehberi olduğunu söyledi. Ancak öğrenci grubu Bulgaristan'a ulaşınca her şey ortaya çıktı. Büyükelçilik'te de genç kadını eşi diye tanıtan Müdür , Gülnur A. ile el ele dolaşmaya başladı. Geziden sonra öğrenciler durumu ailelerine anlattı. Hafta sonunda biraraya gelen veliler, bir şikayet dilekçesi kaleme aldı. Dilekçede olayı anlatan veliler, müdürün genç kadınla otelde aynı odayı paylaştığını öne sürdü. Veliler, valiliğe bugün verecekleri dilekçede, okul müdürünün gezideki davranışları nedeniyle çocuklarının psikolojilerinin bozulduğunu söyledi. 

Müdür: Çocuklarla İlgilenecekti
EVLİ ve resmi nikâhlı eşinin de öğretmen olduğu belirlenen okul müdürü Ömer Şahin ise iddiaların aslısız olduğunu savunarak, SABAH'a "Ben Gülnur Hanım'ı kesinlikle yetkili biri diye tanıtmadım. Bu kadının bakımı bana aittir. Çocuklarla ilgilensin diye getirdim" dedi. Resmi nikâhlı eşinden boşanmak üzere olduğunu anlatan Müdür Şahin, "Ben Gülnur Hanım'la evleneceğim. Otelde aynı odayı paylaşmadık. Çocukların önünde çirkinlikler yapacak bir adam değilim" dedi. 

Veliler müdürü suçladı

Skandal üzerine, Ağa Ceylan İlköğretim Okulu velilerinin hazırladığı dilekçe, bugün Ankara Valiliği'ne verilecek.

ANKARA'DAKİ Ağa Ceylan İlköğretim İlkokulu'nda yaşanan skandal üzerine toplanan veliler, valiliğe bugün verilmek üzere dilekçe hazırladı. Dilekçede, müdür Ömer Şahin'e ağır suçlamalar yöneltiliyor ve hakkında işlem yapılması isteniyor. Ağa Ceylan İlköğretim Okulu folklor ekibinin 8-14 Haziran 2006 tarihleri arasında Bulgaristan'ın Montana kentinde düzenlenen festivale gitmek üzere hazırlık yaptığı anımsatılan dilekçede, "Grubun idarecisi müdür Ömer Şahin'in festival süresince ahlaki boyutu aşan davranışları söz konusudur" deniliyor.

PARALAR NE OLDU?
22 öğrenci velisi olarak kendilerinden masraflar için 200 YTL istendiği belirten veliler, "Sponsor firma bulunamadığı için bu parayı mali durumumuzu zorlasa da çocuklarımız için ödedik" dedi. Daha sonra yapılan sponsorluk anlaşmasından kendilerinin haberdar edilmediğini ileri süren veliler, bu olayı fazla kurcalamadıklarını belirterek 8 Haziran günü çocukları okul müdürü ve yöneticilerine güvenerek teslim ettiklerini bildirdi. Okulun önünden yola çıkan otobüsün daha sonra İstanbul'da ana yoldan saparak bir kadını arabaya aldığı belirtilen dilekçede, "O andan itibaren çocukların önünde ahlaki değerleri hiç hoş olmayan görüntüler yaşanmıştır" denildi.

İŞLEM YAPILSIN
Veliler, kadının müdür tarafından "Rehber Öğretmen" olarak tanıştırıldığını ancak aralarındaki görüntünün hiç de böyle olmadığını ileri sürdüler. Dilekçede, "Müdür bey görevli dediği bayanla el ele göz göze balayı yaşar gibi gitmiştir. Ve Bulgaristan Büyükelçiliği ile Montana Belediye Başkanı'nın verdiği davetlerde "eşim" diye hitap etmiştir ve otel odasında aynı odayı paylaşmıştır" denildi. Paralardan sadece Sofya'da Mc Donald's'da hamburger ve giderken de Bolu Dağı'nda kola masrafı yapıldığını belirten veliler, çay paralarını dahi TIR şoförünün verdiğini ileriye sürdü. İddiaların araştırılmasını isteyen veliler bu süre içinde müdürün görevden alınmasını istedi.
Sabah
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2006 Pazartesi 05:25:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?