28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Öldürdüler bir de tören yaptılar

PKK, bir hafta önce Kandil Dağı'nda "silah bırakıp dağdan inme" yanlısı olduğu için infaz ettirdiği Sarı İbrahim kod adlı Ramazan Toptaş'a cenaze töreni yaptı. 29 yıldır dağda olan PKK elebaşısı çok sayıda asker ve polisin katledilmesi olayının failiydi.

Önce infaz sonra da cenaze töreni

PKK tarafından 6 gün önce Kandil Dağı'nda "silah bırakıp dağdan inme" yanlısı olduğu gerekçesiyle öldürülen, çok sayıda asker ve polisin katledilmesi olayının faili "Sarı İbrahim" kod adlı Ramazan Toptaş'a, örgüt tarafından bir de cenaze töreni yapıldığı ortaya çıktı. Terör örgütü PKK'nın Kandil Dağı'ndaki kampında Toptaş için cenaze töreni düzenleyen teröristler, Toptaş'ın cenazesini de Batman'daki ailesine göndermeyerek, kamp alanına gömdü.

Sabah
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2006 Pazartesi 10:56:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ASIM TAS IP: 82.83.37.xxx Tarih : 7.08.2006 12:29:57
Eline,ne gecti bak yandaslarin seni infaz etti sanirim vicdan azabi agir basti,ve Dagdan inmeye karar verdin.sonu ne olursa olsun bu Asil Millet oldukca Bu Ülke bölünmeyecek. Siz kimsiniz ki Yüce Türk Devletine kafa tutarsiniz biz bu sanli Bayragimizi kanla yikadik,ve bu Bayrak Kiyamete kadar inmeyecek indiremeyeceksiniz.Allahdan sehitlerimize Rahmet,mekanlari Cennet olsun geride kalanlara selamet versin.Müslümanin Kani Müslamana haramdir Bunu böyle bilin ve Gelin Dagdan inin .Bu yüce Millet Affedicidir merhametlidir,ama Bayragina ve Vatanina Dokunma.