22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Öldüresiye dövüp sokağa bıraktılar

Antakya'da 10 aylık bir bebek, darp edildikten sonra kış ortasında sokağa terk edildi. Bebek, donmak üzereyken polis tarafından kurtarıldı. 

Hatay Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binası yanındaki sokağın başına terk edilen bebek, nöbetçi polis memuru tarafından fark edilerek donmaktan kurtarıldı. Gece geç saatlerde sokağa atıldığı belirlenen erkek bebeği ağlama sesinden fark eden polis memuru, onu hemen koruma altına alıp, sıcak odaya götürdü. Bebeğin karnını doyuran ve bakımını yapan polis memurları, anne ve babasının bulunması için çalışma başlattı. 

Yapılan ilk kontrolde, 10 aylık bebeğin vücudunda çeşitli darp izlerine rastlandı ve süt dişlerinin darp sonucu kırıldığı belirlendi. Yoğun şekilde şiddet gördüğü anlaşılan ve soğuk havada acımasızca sokağa terk edilen bebek, tedavi ve bakımının yapılabilmesi için Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı çocuk yuvasına teslim edildi.
iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2007 Cumartesi 18:19:24
Güncelleme :3 Şubat 2007 Cumartesi 18:27:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Süleyman KARAEL IP: 85.101.200.xxx Tarih : 3.02.2007 20:58:54
Neler yapıyoruz, neler yaşıyoruz akıl sır erdirmek inanın mümkün değil çevremizde yaşananlara. Kendi tutunduğumuz dalı kesiyoruz, ancak farkında değiliz. Bir çok ailenin özlemini duyduğu,her şeye rağmen bir çok yuvayı ayaktan tutan bebeklerimizin, çocuklarımızın böylesi üzücü olaylara maruz kalması insanı ürkürtüyor doğrusu. Bu masum yavrunun gayri meşru bir ilişkinin meyvası olabileceği ihtimalidir ilk aklımıza gelen.Ancak bu yavrunun En güvenilir yer olan Emniyet Müdürlüğü binasının yakınlarına bırakılması, sevindirici bir durum olduğu kadar farklı ihtimalleri de akıllara getiriyor. Bunlar neler mi? Ya bu çocuğu doğuran bir anne biri ve ya birilerinin zoruyla bebeğini bir yere bırakıp kaçmak istedi, ancak vicdanen de huzursuz olabileceği için bebeğini en güvenilir bir yere bırakmanın doğru olacağını düşünüp Emniyet Binasının yanına bıraktı...Ya da vatandaşın biri bu yavruyu terk edilmiş bir vaziyette her hangi bir yerde bularak vicdanının sesini dinleyip yardımcı olmak istedi, ancak daha sonra da aklına ne geldiyse bebeği polise kendisi götüreceğine, başına belâ olur korkusuyla "Emniyet Binasına yakın bir mevkiye bırakırsam polisler nasıl olsa ilgilenirler" düşüncesi ile bebeği oracığa bırakıp kaçmış ve ya yaşananları uzaktan seyretmiş de olabilir. Lütfen kim olursanız olun bu bebek hakkında bildiğiniz en ufak bir şey varsa gidip Emniyet Müdürlüğüne gerekli bilgileri verin ne olur.