16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Önce bıçakladılar, sonra taksi tuttular

Samsun'da nakliyatçılık yapan bir genci önce bıçaklayıp daha sonra taksi tutarak hastaneye götürmek isteyen zanlılar, yaralı şahsın yolda öldüğünü fark edince araçtan inip kaçtı. Taksi ile gencin cesedini hastaneye gönderen zanlılardan biri olaydan bir saat sonra üzeri kanlı bir şekilde yakalanarak gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre olay, Çatalarmut Mahallesi Karınca Geçidi'nde gece saat 00.15 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, nakliyecilik yapan Mustafa Çakmak (29), 55 K 0889 plakalı kamyonunun yanında bıçaklı saldırıya uğradı. Olaya olayına karıştıkları iddia edilen 2 kişi, yaralı genci hastaneye kaldırmak için olay yerine taksi çağırdı. Evli ve 2 çocuk babası Mustafa Çakmak, 55 T 0191 plakalı ticari taksiyle hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Bıçaklı saldırganlar, Mustafa Çakmak'ın öldüğünü fark edince hastaneye yakın bir yerde araçtan inip kaçarken, taksi ile gencin ölüsünü hastaneye gönderdi. Taksi şoförü tarafından Samsun Devlet Hastanesi acil servisine götürülen Mustafa Çakmak'ın sol kasığındaki damarın kesilmesi sonucu hastaneye kaldırılırken yolda öldüğü belirlendi. 

Samsun polisi, olayla ilgili alarma geçti. Önce ticari taksi şoförü ifadesine başvurulmak üzere gözaltına alındı ve ardından bir saat sonra bıçaklama olayının gerçekleştirdiği yere yakın bir yerde üzeri kanlı bir kişi polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahsın bıçaklama olayını gerçekleştiren Mehmet A. (23) olduğu iddia edildi. Mehmet A.'nın polise ifade vermek istemediği ve suçlamaları kabul etmediği belirtildi. Olayla ilgili Veli K.'nın (21) ise arandığı öğrenildi. 

Ölüm haberini alarak hastaneye gelen Mustafa Çakmak'ın eşi, babası ve annesi, hastane gönünde sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2007 Perşembe 17:27:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?