16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Ordu'da baltalı cinayet

Ordu'nun Ünye ilçesinde baltalı saldırıya uğrayarak başından yaralanan bir kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, Yeniköy'de yaşayan 3 çocuk babası Abdullah Dalgıç (47), önceki gün evinin önündeki çöpleri temizlerken baltalı saldırıya uğradı. Başından yaralanan Dalgıç, kaldırıldığı Ünye Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Dalgıç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Baltalı saldırıyı düzenlediği iddia edilen Abdullah Dalgıç'ın kardeşinin damadı Cihan D., olaydan sonra kayıplara karıştı. 

Cihan D. ile Abdullah Dalgıç'ın 8 yaşlarındaki çocuklarının kavga ettikleri öğrenildi. Bu kavga yüzünden Cihan D.'nin Abdullah Dalgıç'ın yanına arkadan yaklaşarak başına baltayla vurup kaçtığı ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2007 Salı 12:33:08
Güncelleme :13 Mart 2007 Salı 12:38:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cemal üstünkaya IP: 88.240.216.xxx Tarih : 1.07.2007 06:58:32
bunlar üzücü olaylar. bir hayatları varken bu dünyayı biz yarattık diyorlar.sonuç ortada.ama nedense o 8 yaşındaki küçük kızın ölen şahsın çocukları ve yeğenleri tarafından saldırıya uğradığı ve bu olayların bunun neticesinde cereyan ettiği de burADA BELİRTİLMELİYDİ.şimdide bu küçük kızın deli diye adını çıkarmaya çalışıyorlar.ama unutmayın adlı tıp diye bir kurumumuz var oradan kaçmaz.tabi birde bu küçük kızın ruhsal durumu var onuda düşünen yok..dilerim adalet yerini bulur.....