20
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Orkid’in araba talihlisi bir erkek

ÜNLÜ ped markası Orkid tarafından düzenlenen araba çekilişinde, bir erkeğin talihli olduğu ortaya çıktı. Tahir Usta isimli genç, Orkid alarak katıldığı çekilişte, yüzlerce kadın arasından önce çıkarak yedek talihli oldu.

İSMİ YEDEK LİSTEYE GİRDİ

Ped markası Orkid, “Orkid ayağınızı yerden kesiyor” sloganlı bir kampanya düzenlerken, buna göre en az 10 YTL değerinde Orkid alanlar, Nissan Micra Eddie marka otomobil kazanma şansını elde etti. Orkid alanlar, cep telefonlarından mesaj atarak kampanyaya katılırken, bin 981 kişi Orkid alarak mesaj gönderdi.

Kampanya sonuçları da 25 Haziran’da AKŞAM Gazetesi’nde yayınlandı. AKŞAM’da “Orkid aldı kazandı” başlığı ile yayınlanan ilanda, kazanan talihliler yayınlanırken, otomobilin Şule Topaloğlu isimli bir bayana çıktığı, yedek talihlinin de Tahir Usta adında bir erkek olduğu görüldü.

EVDEKİ BAYANLAR İÇİN ALMIŞ

Orkid kampanyasının talihlisinin bir erkek olması dikkat çekerken, AKŞAM’ın ulaştığı Usta, 20 yaşında olduğunu ve evdeki bayanlar için Orkid aldığını ve çekilişe kendi adına katıldığını söyledi. Usta, Orkid talihlisi olmaktan dolayı sıkıntı da yaşarken, çevresine rezil olmaktan korktuğunu kaydetti. Asıl talihli Şule Topaloğlu’nun 10 Temmuz’a kadar ortaya çıkmaması halinde, otomobil Tahir Usta’nın olacak.

Akşam
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2008 Pazar 06:47:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
El Salud IP: 78.179.181.xxx Tarih : 29.06.2008 17:36:10

Erkek cinsinden geldiği varsayılan kadın bağı promosyon talihlisi, Türkiye'den insan manzaralarının son renkli karesi olmuş. Arabasını güle güle kullansın. Torpido gözünden de kendisine araba kazandıran ürünü eksik etmesin. Bakarsınız bir trafik kontrolunda, sağlık çantası, çekme halatı, yangın tüpü derken kadın bağı da istenebilir.