16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Ormanda tecavüzü DNA testi çözecek

Samsun’da jandarmaya başvuran 20 yaşındaki Ö.U, 10 ay önce akrabası 37 yaşındaki Ahmet T.’nin kendisine tecavüz ettiğini ve bir kız çocuğu dünyaya getirdiğini iddia etti.

Ailesiyle birlikte oturan Ö.U. iddiaya göre 10 ay önce Alibeyli Köyü’ne gitmek için akrabası olan evli ve 3 çocuk babası Ahmet T’nin otomobiline bindi. Otomobili ormana çeken Ahmet T. belindeki tabancayı Ö.U’ya göstererek tecavüz etti. Olaydan bir süre sonra hamile kalan ve komşularının dedikodusundan çekinen Ö.U. İstanbul’daki yakınlarının yanına giderek 15 gün önce bir çocuk dünyaya getirdi.

Ahmet T’nin evlenmeyi kabul etmemesi üzerine Ö.U. jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Ö.U’nun şikayeti üzerine gözaltına alınan ve nöbetçi mahkemeye çıkarılan Ahmet T. savunmasında ilişkiye girmediklerini belirterek "Kendisi akrabamdır. Söylediği şeylerin hepsi hayal ürünüdür. Suçlamayı kabul etmiyorum" dedi. Nöbetçi mahkeme, Ahmet T’yi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı. 15 günlük bebekten ve şüpheliden alınan kan örnekleri İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2007 Cumartesi 14:20:42
Güncelleme :13 Ocak 2007 Cumartesi 14:25:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?