16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Oruç tutmayanı fişlemiyoruz

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ)'da 'Ramazan'da oruç tutmayanlar fişlendi' şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Kurumda yemekhane girişindeki panoya Ramazan'dan önce asılan ilanın, Ramazan'da çıkacak yemek adedini saptamaya yönelik olduğu bildirildi.

TEİAŞ'tan yapılan açıklamada, kurumun genel müdürlük binasındaki yemekhane işletmesinden sorumlu olmadığı, ancak bugün basında yer alan söz konusu haberlerde adı geçtiği için açıklamaya ihtiyaç duyulduğu belirtildi. Bu haberlerin gerçeği yansıtmadığının vurgulandığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kuruluşumuz yemekhanesinin girişindeki panoya Ramazan'dan önce asılan ilan aynen; 'Ramazan'da yemek yiyecek personelin dikkatine! Yemek adedini saptamak için Ramazan'da yemek yiyecek kişilerin kontör yükleme merkezine veya 3316 no'lu telefona bildirilmesi rica olunur' şeklinde olup bu ilan, Ramazan'da çıkacak yemek adedini saptamaya yöneliktir. Bu duyuru her yıl Ramazan ayında fazla yemek çıkarılmaması ve yemeklerin ziyan olmamasını teminen yapılmakta olup bu yıl da aynı uygulamaya devam edilmiştir."

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2007 Cuma 18:11:37
Güncelleme :21 Eylül 2007 Cuma 23:05:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Andy Ender IP: 80.219.115.xxx Tarih : 21.09.2007 23:21:45

Sizde fazla olan yemekleri fakir fukaraya dagitin canim... Ne bu böyle reservasyon alir gibi! Aklinizi kullansaydiniz belki Ramazan hayiri oldugunu'da fark edebilirdiniz... Ne günlere cattik!